De basis behandeling bestaat uit het reinigen, desinfecteren en voorbehandelen van voethuid, het knippen van de nagels, het verwijderen van restmateriaal tussen de nagelwal en het losmaken van de nagelriem. Ook het verwijderen van overtollig eelt, eeltpitten of ingegroeide nagels behoort tot de behandeling. De behandeling wordt afgesloten met een korte massage met een heerlijke crème. Een standaardbehandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Enkel specialisaties van Footstudio zijn:

Diabetische voet
Ruim 10% van alle diabetische patiënten heeft complicaties aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet' ben ik in staat professionele hulp en verzorging te verlenen. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering vergoed.

Reumatische voet
Voor iemand met reumatische klachten is het noodzakelijk om een pedicure te zoeken die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik goede adviezen geven over de te gebruiken materialen en schoenadvies.

Schimmeldiagnostiek

Wanneer de nagel door een schimmelinfectie is veroorzaakt, kan deze infectie zich uitbreiden.  Behandeling is noodzakelijk. Footstudio heeft het certificaat schimmeldiagnostiek. Op basis van de uitslag van een laboratorium wordt vastgesteld om welke schimmel het gaat en wordt een behandelplan opgesteld.

French pedicure
Wilt u prachtige teennagels. De oplossing hiervoor is french pedicure, helemaal trendy. Na de behandeling kun je trots zijn op je voeten als je een open schoentje draagt, bijvoorbeeld op vakantie. Met french pedicure op je teennagels zul je merken dat je hier lang plezier van hebt. Bij deze behandeling worden je teennagels voorzien van een gel overlay en uitgehard met een uv-lamp. Footstudio werkt met 40 verschillende kleuren van het merk Magnetic. De gel is ook effectief bij nagelproblemen, teennagelcorrecties of gescheurde of verkleurde nagels.

Bekijk het volgende filmpje van de behandeling: 

http://www.youtube.com/watch?v=eFH6V5yqCvk

 

Voetverwenbehandeling

Dit is een heerlijke korte voetbehandeling die zorgt voor een goede doorbloeding. De voeten krijgen eerst een voetenbad, daar een lichte peeling. De behandeling wordt afgesloten met een masker en een licht voetmassage.

Deze  behandeling duurt ongeveer 40 minuten.

 

Deelbehandelingen
Diverse deelbehandelingen voor bijvoorbeeld het verwijderen van likdoorns, wratjes, en het behandelen van kalknagels en ingegroeide teennagels.

 

Klik hier om naar de prijslijst te gaan!

Contactgegevens

Monique Abels

Onder de boompjes 7

1621 GG HOORN

Gevestigd bij Ans Nagelstudio

 

m. 06-48272926
e.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aangemeld bij

provoet

 

ProCERT

Facebook